Atelierul mainilor iscusite

Toate lucrurile sunt grele înainte de a deveni uşoare.(proverb englezesc)

Ultimele subiecte

» FELICITARI, MONICA
Sam 2 Iul - 16:00 Scris de monatibi

» Pulover fetita
Joi 19 Mar - 13:33 Scris de elizalica

» Brose cu felt
Mar 6 Mai - 16:56 Scris de Andreea M

» tricotare esarfa
Mar 14 Ian - 15:11 Scris de lavi16

» Ghirlanda de flori cu oua
Mier 10 Apr - 0:05 Scris de monatibi

» Buna dragele mele!
Dum 24 Mar - 0:12 Scris de Adela

» Bine v-am gasit
Dum 24 Feb - 17:18 Scris de Adela

» Decoratiuni din hartie pentru bradul de Craciun
Lun 3 Dec - 19:17 Scris de camelutza30

» Fulgi-podoabe de pom
Lun 3 Dec - 17:11 Scris de Adela

Cine este conectat?

In total este 1 utilizator conectat: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 1 Vizitator

Nici unul


[ Vizualizeaza toata lista ]


Recordul de utilizatori conectati a fost de 23, Mar 8 Aug - 19:19


web counters

  Regulamentul atelierului

  Distribuiţi
  Admin
  Admin
  Admin

  feminin Mesaje : 1
  Data de inscriere : 27/09/2010
  Localizare : Peste tot

  Regulamentul atelierului

  Mesaj Scris de Admin la data de Mier 29 Sept - 8:13

  USERI

  1. Nu se vor admite postari injurioase, deranjante si in afara bunului simt. Ele vor fi modificate sau sterse in totalitate.

  2.1 Nu folosim forumul ca un ring de box. Daca avem neintelegei intre noi vom incerca sa le rezolvam in alta parte(telefoane, email, messanger) - in felul acesta evitam impartirea forumului in tabere adverse.

  2.2 Ne place sa spunem ca suntem o familie - dar ca in orice familie vor aparea neintelegeri si nemultumiri. Daca nu suntem de acord cu vreo idee sa incercam sa combatem ideea - si nu persoana care o sustine.
  3. Este interzisa postarea materialelor cu continut pornografic, ilegal sau instigator la discriminari de orice fel .
  4. Nu se admit cererile de stergere a conturilor sau de stergere a materialelor postate. Daca doriti sa nu mai activati in domeniul forumului, e suficient sa nu mai accesati contul. ( topicurile nu pot fi ciopartite, ar fi semn al lipsei de respect fata de toata lumea de aici).
  5. Nu folositi forumul pentru castig personal. Nu incercati manipularea celorlati membrii pentru beneficii finaciare.
  6. Reproducerea materialelor de pe forumul se pate face doar cu atentionarea si acordul administratiei.
  7. Forumul nu este chat. De aceea, pentru discutiile personale intre doi utilizatori, in afara temei topicului, va rugam sa folositi mesajele private, chatul din josul paginii principale a forumului sau topicul "offtopic".

  8. Nu se accepta clonele. Daca un user e bannat (are contul blocat) si foloseste un cont nou pentru a scapa de acea sanctiune sau un user detine doua sau mai multe conturi, inseamna ca e clonare. Va fi avertizat de catre Admin sau unul dintre moderatori si, in functie de gravitatea situatiei, contul sau poate fi sters. (NU va fi posibila clonarea conturilor daca se respecta punctul unu!)

  9. Nu este admisa includerea in nick, semnatura sau avatar linkul catre un alt site sau forum. Ne rezarvam dreptul de a modifica un nick, avatar sau o semnatura de acest gen.

  10. Nu postati acelsi lucru de mai multe ori. Va rugam folositi optiunea "cautare" - pentru a vedea daca ceea ce vreti sa aduceti in discutie a mai fost dazbatut sau nu.

  10.1 La topicuri raspundeti cat mai la subiect - si in raspunsuri incercati sa fiti originale.
  11. Respectati dreptul la intimitate al fiecareia dintre noi. Nu faceti publice numerele de telefon si adresele de mail sau cele postale.

  12. Este strict interzis accesul pe forum prim intermediul proxy-urilor anonime;
  13. Sunt interzise semnaturile catre alte site-uri, forum-uri sau blog-uri. Daca doriti acest lucru, va trebui sa postati pe forum-ul, site-ul sau blog-ul dumneavoastra, bannerul Atelierului.


  ADMINISTRATORI

  1. Administratia nu isi asuma responsabilitatea pentru mesajele postate de useri pe forum.
  2. Administratorii sunt persoanele care detin acest forum si care se ocupa atat de partea tehnica, cat si de administrarea sa.
  3. Administratorii au dreptul de a gestiona orice mesaj de pe forum si pot lua decizii comune, fara o consultare prealabila a celorlalti membrii.

  MODERATORI

  1. Moderatorii sunt persoane care au dreptul de a administra mesajele userilor, la anumite categorii.
  2. Moderatorii se supun, ca orice alt utilizator, acestui regulament si au grija ca el sa fie respectat de catre toti membrii.
  2.1 Moderatorii vor avea un comportament exemplu - nu se vor angaja in discutii contradictorii si nici nu vor incuraja un astfel de comportament din partea celorlate membre.
  3. Gestionarea mesajelor se face respectand prezentul regulament, abaterile grave sau repetate de la aceasta regula vor avea ca si consecinta retragerea dreptului de a modera.
  4. Functia de moderator nu implica privilegii, ci repsonsabilitati. Functia de moderator implica posibilitatea de a edita, muta, strerge sau bloca mesajele celorlati utilizatori.
  5. Moderatorii vor avea atributii restranse, la anumite sectiuni ale forumului,fiecare ocupandu-se de o anumita categorie de topicuri.
  6. Functia de moderator e propusa si acordata doar de catre administratorii forumului si nimeni nu poate interveni in privinta aceasta.
  7. In anumite situatii, moderatorii vor trebui sa dea explicatii pentru anumite actiuni ale lor ( blocarea postarilor pt un utilizator, stergerea mesajelor) .
  7.1 Moderatorii au datoria de a da explicatii utilizatorul sanctionat.


  SANCTIUNI

  1. Administratorii si moderatorii au dreptul de a aplica sanctiuni ce constau in avertizarea publica sau privata, editarea mesajului, steregerea mesajului, blocarea intregului fir de discutie, blocarea abilitatii de a trimite mesaje pe o perioada de cateva ore la cateva zeci de zile, suspendarea contului de la cateva ore la cateva zeci de zile. De asemenea, moderatorii fac propuneri pentru banarea unui membru.

  2. Daca intr-o postare, vor exista linkuri in scop publicitar, daca se deviaza de la subiect , moderatorii vor trebui sa atraga atentia, in mod public asupra acestui fapt.

  3. In cazul abaterilor legate de proxy-urile anonime, clonarea contului sau publicarea de forum, in orice forma, a mesajelor antisemite, rasiste sau obscene : administratorii vor modifica avatarul, semnatura sau nickul utilizatorului, dupa o atentionare privata a acestuia, apoi una publica. La abateri repetate de la aceasta regula, se poate decide blocarea temporara sau definitiva a accesului la forum a persoanei respective.

  4. Prezentul regulament s-ar putea sa nu acopere toate situatiile care pot aparea pe forum. In acest caz masurile care se vor lua vor viza totdeauna bunul simt si buna functionare a forumului

  SANCTIUNI

  1. Administratorii si moderatorii au dreptul de a aplica sanctiuni ce constau in avertizarea publica sau privata, editarea mesajului, steregerea mesajului, blocarea intregului fir de discutie, blocarea abilitatii de a trimite mesaje pe o perioada de cateva ore la cateva zeci de zile, suspendarea contului de la cateva ore la cateva zeci de zile. De asemenea, moderatorii fac propuneri pentru banarea unui membru.

  2. Daca intr-o postare, vor exista linkuri in scop publicitar, daca se deviaza de la subiect , moderatorii vor trebui sa atraga atentia, in mod public asupra acestui fapt.

  3. In cazul abaterilor legate de proxy-urile anonime, clonarea contului sau publicarea de forum, in orice forma, a mesajelor antisemite, rasiste sau obscene : administratorii vor modifica avatarul, semnatura sau nickul utilizatorului, dupa o [b]atentionare privata a acestuia, apoi una publica. La abateri repetate de la aceasta regula, se poate decide blocarea temporara sau definitiva a accesului la forum a persoanei respective.

  4. Prezentul regulament s-ar putea sa nu acopere toate situatiile care pot aparea pe forum. In acest caz masurile care se vor lua vor viza totdeauna bunul simt si buna functionare a forumului.

  DISPOZITII FINALE

  1. Pe acest forum nu se fac exceptii. Orice membru, indiferent de pozitia lui ierarhica sau numarul de postari pe acest forum se supune acestui regulament si sanctiuniile se vor aplica conform regulamentului.

  2. Regulamentul poate fi schimbat oricand cu mentiunea ca in acest caz se va anunta public acest lucru.

  3. In momentul inregistrarii se considera ca ati citit acest regulament si sunteti 100% de acord cu cele scrise aici. Daca sunteti deja inregistrat in momentul afisarii regulamentului, actiunea de a posta in continuare inseamna o acceptare tacita a continutului sau, indiferent daca l-ai citit sau nu.

   Acum este: Mier 23 Ian - 3:46